בקרו במפעל גבינות מסורתי Parmigiano-Regiano ותלמדו את הסודות של אחד המרכיבים המפורסמים ביותר של איטליה.
בסיור המודרך במחלבה לייצור גבינת פארמז'אנו רג'יאנו תוכלו ללמוד את המקורות של גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו, לשמוע כיצד הגבינה הזו, המוגנת על ידי האיחוד האירופי, עדיין מיוצרת בשיטות מסורתיות.
גבינת פרמזן מיוצרת באופן בלעדי בזונה טיפיקה (Zona Tipica) של פארמה, רג'יו אמיליה, מודנה וחלקים מבולוניה ומנטובה, וראשיתה החל מהמאה ה-9.
צפו ביצרני הגבינות שולפים את המוצר ממיכלי החלב, וקבלו הצצה אל מאחורי הקלעים בתהליך הבישול וההפרדה של מי הגבינה. לאחר מכן תבקרו בחדרי העיצוב וההמלחה, לפני שתלכו אל ה-stagionatura שם מיישנים את הגבינה.
התענגו על המראה והריח של אלפי גלגלי גבינה, ולמדו על הבדיקות המחמירות שבוצעו על ידי הקונסורציו, כמו פטישת הגבינות לפני טקס מיתוג האש. לבסוף, טעמו את הגבינה הטעימה בליווי מעט דבש ויין מקומי.