חוויה אלפינית של פעם בחיים
דמיינו לעצמכם יערות ירוקים מסביב, אוויר צלול בגובה 1,930 מטרים מעל פני הים, וקול הפעמונים של הפרות – זהו בדיוק הרקע שמקבל את פניכם בגוסטנר שווייגה (Gostner Schwaige). המסעדה הקטנה, הממוקמת באזור סייסר אלם המרהיב, הפכה למקום עליה לרגל לחובבי קולינריה שמחפשים טעמים אותנטיים עם טוויסט מפתיע.
המטבח: צמחי מרפא, כמהין ומנות עם טאצ' אישי
השף פרנץ מולזר, הידוע ביכולת יוצאת הדופן שלו להוציא את המיטב מהטבע, מגיש מנות ייחודיות כמו מרק קש עם כמהין המוגש בתוך לחם טרי. בין המנות תמצאו גולש ירקות עם פולנטה ותיבול עדין בעשבי מרפא מקומיים, גבינות מיוחדות המיוצרות בחווה המשפחתית, וקינוחים מסורתיים כמו קנולי עם קרם טרי וקינמון. כל מנה היא חוויה שמקרבת את הסועדים לעולם הפראי והאלפיני.
חוויות לכל החושים: סדנאות בישול ואירועים מיוחדים
לצד המטבח העשיר, גוסטנר שווייגה מציעה גם סדנאות בישול בהובלתו של מולזר, שמלמד כיצד לשלב צמחי מרפא ועשבי בר במנות קולינריות. האירועים במסעדה, ביניהם חתונות וימי הולדת, מתקיימים באווירה ביתית וייחודית עם נוף עוצר נשימה לכל הכיוונים.
עצירה מושלמת למטיילים באלפים
המסעדה פתוחה לכל עונה, ומעניקה למטיילים פינה להתרענן במהלך טיוליהם באזור. בקיץ, המרפסת החיצונית מזמינה לסעוד מול הנופים הפנורמיים של הרי הדולומיטים, ובחורף ניתן ליהנות מהחום שבפנים לאחר יום גלישה מהנה. המסעדה פתוחה כל השבוע, כשבבקרים היא פועלת מ-08:30 עד 17:30, ובערבים בין 19:00 ל-23:00. שימו לב ששעות הפתיחה יכולות להשתנות בכל רגע אז כדאי לבדוק באתר הרשמי ובגוגל על שעות פתיחה לפני הגעה.